Nyinflyttad

Här finns viktig information att tänka på, både innan och direkt efter inflyttning

 
 

Ladda ned

Icon representing an icon       

Välkommen
Trivselregler
Stadgar
Telefonlista ~ Styrelsen
Telefonlista ~ Övrigt
Gruppavtal Tele2 (TV/Bredband/Telefoni)
Skydda dig mot brand hemma
Behandling av personuppgifter
Hemsidan ~ Registrera konto

 


Välkommen
som medlem i Brf Parkhusen i Täby. För dig som precis har flyttat in hos oss i Parkhusen har vi sammanställt ett informationspaket du kommer få i din brevlåda.

På denna sida finns den elektroniska versionen av paketet. Du kan ladda ned filerna genom att klicka på länkarna. Länkarna finns överst i menyn om du håller muspekaren ovanför "Nyinflyttad". För att tillvarata de boendes intressen i frågor som gäller skötsel och funktion av gemensamma utrymmen och anläggningar har styrelsen till sin hjälp tre husvärdar, en i varje hus.

 

  • Ändring av namnskyltar

För att få namnskyltarna i porttavlan, postfacket och tidningshållaren vid din dörr ändrade till ditt namn, ska du i första hand höra av dig till WIAB Service. Fastighetsskötaren gör sedan bytet av skyltarna vid nästa rondering, vilket sker ungefär varannan vecka. För att garantera korrekt stavning är det enklast att använda detta formulär för att göra din beställning. Du kan även skicka ett mail till och ange ditt tre-siffriga lägenhetsnummer, namn som skall tas bort och det nya namn som skall anges. Alternativt ringer du direkt till WIAB Service på 08-80 20 40 och uppger ditt ärende.

 

  • Parkeringar

Det finns olika alternativ gällande parkeringsplatser och anmälan till parkeringskö kan göras här. Läs mer om valmöjligheterna på vår parkeringssida.

 

  • Elnätsavtal
Den 19-20 oktober 2023 gick föreningen över till gemensamt elabonnemang. Detta innebär att det inte nödvändigt att teckna ett eget avtal. Kostnaden för din elförbrukning kommer att debiteras via den vanliga månatliga avin från Nabo, vår ekonomiska förvaltare.
Vill du ha statistik över din förbrukning kan du anmäla dig till systemet Panorama. Detta gör du genom att fylla i detta formulär.

 

  • Balkonginglasning

Möjlighet att glasa in balkongen finns. Kontakta dock styrelsen för mer information innan du beställer något.
Det finns vissa regler och undantag du måste känna till.

 

  • Kabel-TV, bredband och telefoni

Det är Tele2 som är vår huvuddistributör av IT-tjänster. Vi har ett tecknat ett gruppavtal för våra medlemmar där TiVO Silver, Bredband 100 samt telefoni ingår. Vi har även ett analogt grundutbud av TV-kanaler. Läs mer om vilka kanaler som ingår och hur du ordnar eget abonnemang.
 

Adress till föreningen:         

Brf Parkhusen i Täby
HOF 6130, FE 617
107 76  STOCKHOLM